APK keuringen

Wanneer u uw auto laat keuren bij Autoservice van der Baan dan krijgt u vakkundige hulp. Wij zien niets over het hoofd en gaan nauwkeurig te werk. Het gaat tenslotte om uw veiligheid en het kunnen vertrouwen op uw auto.

Keuren

Uw auto moet ieder jaar APK (Algemene Periodieke Keuring) gekeurd worden indien uw auto ouder is dan 4 jaar. Wij zullen de door de RDW bepaalde crusiale punten doorgrondig controleren die te maken hebben met de veiligheids- en milieuaspecten van uw auto.

Reparaties

Mochten er na de keuring mankementen zijn aan uw auto, dan brengen wij dit geheel in kaart. Vervolgens nemen wij contact met u op, om te overleggen wat uw wensen zijn. Mocht u ervoor kiezen om de auto bij ons te laten repareren, dan doen wij dit nadat wij toestemming hebben gekregen van u. Wij zien een keuring dus niet direct een mogelijkheid om direct alles te repareren en u vervolgens een hoge rekening te sturen. Bij Autoservice van der Baan bent u de baas.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de APK? Dan kunt u de officiéle brochure over uw APK rechten en plichten van de RDW bekijken in PDF formaat.